Metraj stofa pe Arte Tessuti depozit tesaturi

Stofa este o tesatura realizata de obicei din lana, bumbac sau fibre sintetice. Utilizata si pentru tapiteria pieselor de mobilier (cele in varianta mai groasa), este mai degraba un material de baza in domeniul confectiilor textile. Din aceasta este realizata o gama variata de articole de imbracaminte, cele mai cunoscute fiind paltoanele, pantalonii si sacourile. Este un material rezistent, hainele din stofa putand fi purtate pentru o perioada indelungata de timp.

Tesaturile de pe ArteTessuti sunt aduse din Italia, alese cu grija in functie de necesitatile voastre. Avem metraj stofala preturi avantajoase dar la o calitate de top. Daca vrei sa te convingi de acest aspect, nu trebuie decat sa alegi codurile tesaturilor dorite si noi iti livram mostre de metraj stofa gratuit.

Stofa  este o tesatura clasica, mereu cautata, o tesatura pe care o poti folosi pentru diverse proiecte: de la articole de imbracaminte pana la decoratuni.

Daca lucrezi intr-un domeniu in care ai nevoie de tesaturi, cand cauti un metraj stofa, stii cum trebuie sa arate. Noi iti spunem din start ca avem o gama variata de metraj stofa.

Le putem imparti dupa mai multe tipologii:

 1. Dupa grosime
  1. Stofa groasa – se foloseste de obicei la paltoane si tapiterie (stofa tapiterie)
  2. Stofa subtire – cumparata pentru articole de imbracaminte (fuste, rochii, pantaloni etc) si decoratiuni
 2. Dupa culoare
  1. Stofa uni – cea mai cautata varianta este metraj stofa neagra: e clasica, negru se va purta mereu si da o nota aparte de eleganta
  2. Stofa imprimata – pentru momentele in care vrei sa iesi din tipar, sa adaugi produselor tale si/doar prin intermediul tesaturi folosite
 3. Dupa elasticitate
  1. Stofa elastica
  2. Stofa neelastica

Vindem stofa engross sau la metru, majoritatea avand latimea de 150 cm. Cantitatea minima de metraj stofa ce poate fi comandata este de un metru liniar. NU uitati ca putem sa va trimitem oricand mostre.