CUMPARAREA PRODUSELOR

Va recomandam sa solicitati mostre inainte de a cumpara tesaturi, acestea se ofera GRATUIT, dvs. doar trebuie sa platiti transportul.

Adaugarea produselor se face prin apasarea butonului “Adauga in cos”, existent in dreptul fiecarui produs, pe pagina de detalii.

Dupa adaugarea produsului in cos, aveti posibilitatea de a continua cumparaturile, sau de a finaliza comanda respectiva. Daca va razganditi inainte de apasarea butonului de plasare a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati.

Pentru a plasa comanda trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Apasati butonul ”Finalizare comanda”.

2. Aveti posibilitatea de a va autentifica in contul dumneavoastra de pe site-ul www.artetessuti.ro, folosind adresa de e-mail si parola aleasa la inregistrare. Dupa autentificare si adaugarea produselor in cos, confirmati comanda apasand butonul „Plaseaza comanda„.

3. Daca nu aveti cont va puteti crea un cont nou. In urmatorul pas va trebui sa furnizati informatiile de contact, adresa de facturare si cea de expediere si sa alegeti metoda de plata (in prezent este acceptata doar plata la livrare). Dupa completarea tuturor informatiilor de mai sus apasati butonul „Plaseaza comanda„.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra. In momentul procesarii comenzii, veti fi contactat telefonic pentru a confirma datele dumneavoastra. Expedierea coletului se va realiza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care, in termen de 3 zile lucratoare de la procesarea comenzii dumneavoastra de catre S.C. Concept MSG Trade S.R.L., nu avem confirmarea telefonica a acesteia, comanda este anulata.

Daca ati plasat deja comanda, puteti trimite un email cu eventualele modificari la adresa  office@artetessuti.ro in interval de 12 ore, dar nu dupa ce ati confirmat deja telefonic comanda catre consultantul nostru.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea comenzii dumneavoastra se face prin curier rapid, pe adresa de expediere introdusa.

Taxa de transport este de 25 RON si poate creste pentru produsele voluminoase sau de greutate mare. Orice modificare a taxei de transport va fi comunicata in momentul contactarii pentru confirmarea comenzii.

Coletul va fi expediat in 1-5 zile de la momentul procesarii comenzii dumneavoastra, perioada ajungand pana la 10 zile in cazul produselor realizate la comanda. Procesarea comenzilor dumneavoastra este posibila de luni pana vineri intre orele 8-17.

IMPORTANT: In cazul in care doriti sa primiti coletul in alt oras decat cele in care DPD Courier are locatii, va rugam sa ne contactati pentru a solicita expeditia pe adresa dorita. In acest caz, firma de curierat rapid va taxa pe langa costurile de mai sus, o taxa de 0,80 RON pentru fiecare km suplimentar in afara retelei de distributie.

PLATA COMENZII

Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

In prezent este acceptata plata prin ramburs, respectiv veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra in momentul ridicarii coletului.