Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de pe acest site, inainte de a face o comanda.
Utilizarea site-ului www.artetessuti.ro si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului din sectiunea Contact.

Fara nici o notificare prealabila, S.C. Concept MSG Trade S.R.L. poate sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul sitelui.

Inregistrarea ca membru

In utilizarea site-ului www.artetessuti.ro sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, adevarate, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt solicitate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.
Prin inregistrarea ca membru va trebui sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In cazul pierderii parolei sau daca sesizati orice semn de de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, va rugam sa ne anuntati imediat de acest lucru.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Pentru mai multe detalii privind folosirea informatiilor furnizate de dumneavoastra va rugam sa consultati sectiunea „Confidentialitate„.

Informatii despre produse si livrare

Va rugam sa tineti cont de faptul ca la produsele de pe acest site, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde si de monitorul utilizat. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare: intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.
Exista posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul se poate modifica. In cazul in care un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, veti fi anuntat imediat si nu veti fi taxat pentru acesta.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile de pe site-ul www.artetessuti.ro includ TVA.
Comenzile primite prin intermediul siteului www.artetessuti.ro sunt procesate de luni pana vineri intre orele 8-17. In momentul procesarii comenzii, veti fi contactat telefonic pentru a confirma datele dumneavoastra. Expedierea coletului se va realiza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care, in termen de 3 zile lucratoare de la procesarea comenzii dumneavoastra de catre S.C. Concept MSG Trade S.R.L., nu avem confirmarea telefonica a acesteia, comanda este anulata.
In ceea ce priveste livrarea, pot exista cazuri extreme, in care firma de curierat sa rataceasca coletul dumneavoastra. In acest caz, daca produsele comandate de dumneavoastra sunt pe stoc, vor fi expediate imediat, cu intrazierea de rigoare. In cazul in care unul sau toate produsele comandate nu mai sunt in stoc, vi se vor returna banii aferenti acestora.

 

CUMPARAREA PRODUSELOR

Va recomandam sa solicitati mostre inainte de a cumpara tesaturi, acestea se ofera GRATUIT, dvs. doar trebuie sa platiti transportul.

Adaugarea produselor se face prin apasarea butonului “Adauga in cos”, existent in dreptul fiecarui produs, pe pagina de detalii.

Dupa adaugarea produsului in cos, aveti posibilitatea de a continua cumparaturile, sau de a finaliza comanda respectiva. Daca va razganditi inainte de apasarea butonului de plasare a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati.

Pentru a plasa comanda trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Apasati butonul ”Finalizare comanda”.

2. Aveti posibilitatea de a va autentifica in contul dumneavoastra de pe site-ul www.artetessuti.ro, folosind adresa de e-mail si parola aleasa la inregistrare. Dupa autentificare si adaugarea produselor in cos, confirmati comanda apasand butonul „Plaseaza comanda„.

3. Daca nu aveti cont va puteti crea un cont nou. In urmatorul pas va trebui sa furnizati informatiile de contact, adresa de facturare si cea de expediere si sa alegeti metoda de plata (in prezent este acceptata doar plata la livrare). Dupa completarea tuturor informatiilor de mai sus apasati butonul „Plaseaza comanda„.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra. In momentul procesarii comenzii, veti fi contactat telefonic pentru a confirma datele dumneavoastra. Expedierea coletului se va realiza doar dupa confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care, in termen de 3 zile lucratoare de la procesarea comenzii dumneavoastra de catre S.C. Concept MSG Trade S.R.L., nu avem confirmarea telefonica a acesteia, comanda este anulata.

Daca ati plasat deja comanda, puteti trimite un email cu eventualele modificari la adresa  office@artetessuti.ro in interval de 12 ore, dar nu dupa ce ati confirmat deja telefonic comanda catre consultantul nostru.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea comenzii dumneavoastra se face prin curier rapid, pe adresa introdusa in zona Adresa de expediere.

Taxa de transport este de 25 RON si poate creste pentru produsele voluminoase sau de greutate mare. Orice modificare a taxei de transport va fi comunicata in momentul contactarii pentru confirmarea comenzii.

Coletul va fi expediat in 1-5 zile de la momentul procesarii comenzii dumneavoastra, perioada ajungand pana la 10 zile in cazul produselor realizate la comanda. Procesarea comenzilor dumneavoastra este posibila de luni pana vineri intre orele 8-17.

PLATA COMENZII

Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

In prezent este acceptata plata prin ramburs, respectiv veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra in momentul ridicarii coletului.

POLITICA DE RETUR

In cazul in care nu sunteti multumit de produsul primit il puteti returna in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, conform prevederilor legislatiei romanesti in domeniu: „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

In acest caz, singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra, prin mandat postal sau prin transfer bancar. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Urmatoarele produse nu sunt returnabile:

 

  • Produsele personalizate sau cele care au fost realizate dupa cerintele dumneavoastra (ex. bucati de tesaturi  care se taie din val)
  • Produsele ce au fost desfacute, afara de faptul cand este vorba de un produs deteriorat.
  • Produsele despre care se observa ca au fost folosite.
  • Produsele cu defect ce au fost deteriorate dupa ce le-ati primit sau in timp ce le returnati.

Pentru orice alte informatii sau intrebari, contactati-ne completand formularul disponibil in sectiunea Contact de pe acest site.

 

Promotii si concursuri

S.C. Concept MSG Trade S.R.L. stabileste regulamentele promotiilor pe care le organizeaza pe acest site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.artetessuti.ro. De promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile sunt valabile doar in perioada de timp specificata pe site, si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Generalitati

S.C. Concept MSG Trade S.R.L nu este responsabila in fata nici unei persoane sau companii pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Intregul continut al site-ului www.artetessuti.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea S.C. Concept MSG Trade S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei S.C. MSG Trade  S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.artetessuti.ro si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice disputa intervenita intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea disputelor va fi de compententa instantelor romanesti.